Een dildo is een waar genot voor de intieme delen. Zo zijn er dildo’s met veel verschillende kleurtjes en functies. Ook het materiaal is divers. Bij de sexshop kun je veel keuze verwachten. Een dildo is een aanwinst voor iedere slaapkamer. Maak jouw partner hier blij mee. Dit kan bijvoorbeeld een leuke verassing zijn of cadeau. Zowel mannen als vrouwen kunnen baat hebben bij een dildo. Voor mannen kan een anaal dildo de uitkomst bieden. Zowel hetero als homo stellen kunnen met het apparaat optimaal plezier beleven.

 

Werking van een dildoapparaat

 

Een dildo kopen is speciaal om jouw seksleven tot een hoogtepunt te brengen. Er zijn soorten die je vaginaal of anaal kan inbrengen en tegelijkertijd jou en je partner mee kunt bevredigen. Verder zijn siliconen dildo’s het meest prettig omdat het materiaal zacht is en minste kans op een allergische reactie heeft. Je kunt er eventueel wat glijmiddel opdoen. Een dildo kan in verschillende trilstanden worden gezet. Je kunt de clitoris hiermee bevredigen en dat kan weer tot een orgasme leiden. Ook als je vrijgezel bent is het apparaat een goede uitkomst om jezelf te bevredigen.

 

Anale dildo voor mannen en vrouwen

 

Bij mannen zit de g-spot in de anus vlakbij de prostaat. Het apparaat kan veilig anaal worden ingebracht. Hierbij kan de mannelijk g-spot worden gestimuleerd. Je kunt ook speciale G-spot dildo kopen die een hoek heeft en makkelijk bij de g-spot komt. Vrouwen hebben bij de vagina ingang een g-spot onder de clitoris. Het apparaat is te koop met lichteffecten, geluidjes, en diverse vibratie standen. Je kunt kijken welke vibrator het beste bij jou past en dat hangt vooral af wat je ermee wilt. Je hebt ook vibrators die massages geven en je tegen de edele delen houdt.

 

Verwen je partner met een dildo

 

Maak de slaapkamer romantisch. Doe kaarsjes aan en mooie romantische muziek. Je kunt het voorspel heel goed met een vibrator doen. Jij kunt jouw partner verwennen of tegelijkertijd. Je kunt bijvoorbeeld een anale vibrator ombinden om jouw middel als vrouw. En daarbij jouw partner anaal bevredigen terwijl er ook een deel in jouw vagina gaat. Dit is tevens ook zeer geschikt voor lesbische partners. Maar ook mannen kunnen er baat bij hebben dat hun vrouw hen met een voorbind dildo penetreert. Kortom er is veel keuze. Je kunt advies vragen bij de sexshop.